Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нов модератор marsel4o

Нов модератор marsel4o

admin 12 април 2021

Уважаеми потребители,

На изпитателен срок с ограничени права добавяме marsel4o към екипа. Имаме нужда от помощ, за да обслужваме по-добре всички Вас, уважаемите потребители.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
EleksiR_ 12 април 2021

Г-н Админ, допитахте се до потребителите преди време за хора за екипа ви.
Имаше добри предложения, но определено новия ви модератор поне аз не прочетох да е в предложените. Та въпроса ми е защо не сложихте поне един от предложените? Вторият ми въпрос, който е по-скоро отговор - защо тогава изобщо се допитвате до нас, нали мнението на потребителите беше важно за Вас.
Пожелавам успех на новия модератор, а на вас г-н админ да държите на думата си!

-BARCA-FC- 12 април 2021

Някой любовчия ще е,щом го знаят а и е стар потребител,дано има късмет.и най вече да издържи на кубиците на джаги,много е важно,но тъй като гледам малко по малко взеха доста потребители да се махат,както и да е успех на моториста.

Schnapsen 12 април 2021

Да не бъдем негативни, нека белотаджиите да го оценят човека подобаващо след време. Най-важно е играчите на съответната игра да са доволни.
Пожелавам му да получи шанс и да се задържи повече от предишният модератор. емотикона

ivstat 12 април 2021

Админа си няма работа и си отваря абсурдни теми! За кво беше предишната анкета, че не се сещам, а да, да предложим някой за модератор?! Кой по дяволите го предложи тоя, че аз не видях?! ...Поканете и другите от шишето, явно там са голям потенциал! емотикона емотикона

sad_soul 12 април 2021

Платформата има нужда от обслужване. Админите и модераторите имат нужда от мъдрост, справедливо и безпристрастно мислене, както и от здраве и дълголетие. Да пожелая успех през изпитателният срок, както и след това , на вашият нов колега....... Дано повереният Ви сайт да тръгне към подобрение, а не към осквернение. Успех, мъдрост и справедливост, защото има доста пропуски!
Моля да приемете това като най-добро пожелание с нотка на градивна критика. Градивни или глупаци - изборът си е Ваш!

romanti 13 април 2021

Аз предлагам себе си за модератор. Отдавна съм в сайта и никой не ме познава! емотикона

QueenOfSpades_ 13 април 2021

Успех, Марсел 40! емотикона

-Black-Dragon- 13 април 2021

alkoxoliziraniq Нали знаеш, че тук в сайта рано или късно се разбира кой кой е! А пък, щом Цезар го е харесал или някой друг от екипа, няма за какво да се мрънка!
Пак ще се повторя от предишни теми - "Кучето си лае, керванът на Джаги си върви!" емотикона

Kristall_ 13 април 2021

Визитката му е покъртителна!
Цитирам - За мен:Не ми върви с жените. Девствеността си загубих на 32 години. При втория брак. Освен тази изключително важна подробност може ли да разберем дали първият брак е бил консумиран?!По-интересно е и от сериала Касандра!Относно разбирането на игрите е повече от ясно,че изплува от Маринаската падина като разбиране, но това явно не е важно, важно е да има хора близки до настоящите модератора, а колко ще се справят е въпрос в бъдещето!Успех с белотаджийките,Марселчо! емотикона

Detelinabest 14 април 2021

Защо старите потребители ги правите модератори!! А новите потребители не стават модератори

Сирена напусна поста!! И направихте марселчо модератор.. И аз исках да стана модератор аз поне съм завършила висшето си образование по специалност информатика и компютърни науки.. Дори за месец да ме направихте модератор на изпитателен срок..

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21072
Премахни рекламата